rdw export auto
RDW export informatie over het exporteren van uw voertuig.
Dus voor alles op het gebied van autos kunt u bij ons terecht. Wat heeft GlobalCar nodig voor de RDW bij de export van uw auto? Wanneer u GlobalCar de export van uw auto en het contact met de RDW laat verzorgen dan heeft GlobalCar wel een aantal documenten van uw nodig. Het volledige meest recente kentekenbewijs Deel IIA Deel IIIB een kopie deel III/Overschrijvings bewijsII. Of wanneer u een kentekencard heeft de kentekencard de tenaamstellingscode en een papieren kentekenbewijs deel II. Wanneer wij deze zaken van u ontvangen hebben zullen wij de export bij de RDW regelen en u krijgt dan van ons. U kunt dan zonder verdere tussenkomst van de RDW uw auto exporteren.
Auto export GWK Travelex.
Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 18.00. Niet bereikbaar tijdens het weekend en feestdagen. klantenservice@travelex.com Bekijk de meest gestelde vragen. In samenwerking met VWE verzorgt GWK Travelex dienstverlening op het gebied van auto-export. In samenwerking met VWE voertuiginformatie en documentatie www.vwe.nl verzorgt GWK Travelex dienstverlening op het gebied van auto-export. Bij onze vestigingen kunt u terecht voor o.a. Wat moet u meenemen om een voertuig voor export aan te melden? Kentekenbewijs deel IA deel IB en overschrijvingsbewijs bij een oud model kentekenbewijs Deel I Deel II of deel IB en kopie Deel III.
Voertuigen uitvoeren Ondernemersplein.
Deze informatie is geplaatst door. Als u een voertuig wilt uitvoeren moet u de kentekenregistratie in Nederland beëindigen. Dit doet u door het voertuig bij de RDW aan te melden voor uitvoer. Wilt u met het voertuig nog gebruikmaken van de openbare weg? Dan hebt u een uitvoerkenteken nodig. Hoe meldt u voertuigen aan voor uitvoer? U kunt op 2 manieren uw voertuig aanmelden voor uitvoer. U meldt de voertuigen online aan via de Online Registratie Export Handelaren OREH. U vult een uitvoerverklaring in. Dat kan bij een van de 16 RDW-keuringsstations of bij de Klantenservicebalie in Zoetermeer of Veendam. Bij uitvoer krijgt u te maken met de invoer en registratieprocedures van het land waarnaar u exporteert.
Auto uitvoeren Cargo.
Dan kunt u dit eenvoudig door Cargo laten verzorgen. Cargo neemt u alle rompslomp uit handen zodat u zelf niet geen contact hoeft op te nemen met de douane en de RDW. Auto uitvoeren registratie beëindigen na de uitvoer. Tijdelijke regelingen zijn niet nodig als de auto eerst naar het buitenland wordt vervoerd en de registratie achteraf wordt beëindigd. Dit gebeurt middels een schriftelijk verzoek tot beëindiging van het kenteken. Dat verzoek wordt ingediend bij de RDW en daarbij dient er een kopie van een geldig legitimatiebewijs het Nederlandse kentekenbewijs en een kopie van het inmiddels verkregen buitenlandse kentekenbewijs of een verklaring van een daartoe bevoegde buitenlandse instantie te worden toegevoegd samen met de oude Nederlandse kentekenplaten. U wilt de auto achteraf uitvoeren?
Auto export Volledige afhandeling van uw auto export.
Als u een plastic kentekencard heeft dient u deze bij ons in te leveren tezamen met de tenaamstellingscode. Tevens dient u alle kentekenplaten in te leveren. Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de export van uw auto. U krijgt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW de uitvoerverklaring het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten. Met dit uitvoerkentekenbewijs en platen mag u vervolgens nog 14 dagen rondrijden in Nederland. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren. Gebruikt u deze periode vooral ook hiervoor want op het langer dan 14 dagen in Nederland rijden met uitvoerkentekenplaten staan stevige boetes. Tevens moet uw auto voor die periode verzekerd zijn.

Contacteer ons